ABOUT

Ik ben Délon Boonstra, ik studeer audiovisuele media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ik produceer doeltreffende audiovisuele content, veelal voor op social media. Daarnaast hou ik mij ook graag bezig met het produceren van fictie films. 

In mijn werk probeer ik de grens op te zoeken tussen het conventionele commerciële product en de fictie film. Ik zet alle hens aan dek om in 2030 fictie campagnes te produceren, campagnes die de kijker prikkelen en emotioneren. In deze producties maak ik gebruik van cinematische en narratieve fictie elementen. Hiermee maken u en ik dan een onderscheid van wat doorsnee is. Ik geloof in audiovisuele media als communicatiebron, en ik zou deze kaarten ook graag bij u op tafel leggen.

Samen met u ga ik graag de uitdaging aan om van uw verhaal naar film te gaan. We kijken dan naar de inhoud, het doel, de doelgroep en de vorm van de productie. Ik ben enthousiast, creatief, meedenkend en ga altijd voor de volle 100%!

Ik maak graag kennis met u onder het genot van een kop koffie. Zonder melk en suiker. Cafeïne is al meer dan genoeg! Ik verwijs u graag door naar mijn contact formulier.

Weten hoe klanten mij beoordelen? Bekijk mijn reviews!